Foodgeek’s ingredienskonvertering

Internettet er fuld af fantastiske opskrifter. Mange af dem stammer dog fra lande hvor de bruger andre måleenheder end vi gør herhjemme. F.eks. i USA bruger de cup og ounces. I England bruger de pint og pounds. Jeg kan hjælpe dig med at konverteret fra cups til gram.

Mel, gryn, frø og sukker har forskellig massefylde, så 1 dl mel vejer ikke det samme afhænging om det er hvedemel, rugmel eller fuldkornsspelt. Dette værktøj hjælper dig med at konvertere mellem vægt og volume.

Læs mere
fra active dry yeast til frisk gær

Foodgeek’s gærkonvertering

Når vi bager brød og boller i Danmark bruger vi normalt frisk gær, men i USA er det mest almindelige gær for hjemmebagere af den tørrede type. Dette værktøj kan hjælpe dig med at konvertere fra Active Dry Yeast til frisk gær.

Læs mere
amerikansk flaky pie crust opskrift

Amerikansk pie crust – fantastisk, flaky og fænomenalt lækker

Amerikansk pies are fantastiske, det er der absolut ingen tvivl om. Pumpkin pie, apple pie, cherry pie, pecan pie og alle de andre. Det er en rigtig treat, og de passer rigtigt godt til efterårsvejret som er ved at snige sig ind over det danske land i disse dage. Dette er min amerikanske, flaky, pie crust opskrift, og jeg synes du skal lave en fabelagtig amerikansk pie.

Læs mere
kylling milanese opskrift

Kylling milanese med frisk spaghetti

I Danmark har vi en tendens til enten at spise spaghetti bolognese eller carbonara når vi laver italiensk mad. Her er et alternativ: et velsmagende kyllingebryst paneret med rasp og parmesan med en dejlig cherrytomat sauce og basilikum og frisklavet pasta. Den originale udgave er med kalvekød, men kylling er et prisvenligt alternativ når man snakker hverdagsmad. Prøv min kylling milanese opskrift.

Som det de fleste italienske retter er der ikke specielt mange ingredienser. I denne er det primært cherry tomater, hvidløg, basilikum, parmesan og kylling. Mere skal der ikke til for at lave et fantastisk hverdagsmåltid.

Læs mere