fbpx

Hvedegluten beregner

Denne beregner hjælper dig med at finde ud af hvor meget hvedegluten du skal tilføje til dit mel for at opnå en bestemt protein procent.

Almindeligt mel har normalt en proteinmængde på 9g til 12g pr. 100g. For at lave godt brød skal du bruge mel med en lidt højere mængde. Normalt 12g til 13g.

Skriv alle informationerne ind, og svaret bliver automatisk beregnet.

Protein i dit nuværende mel (pr. 100g)
g
Protein i hvedegluten (pr. 100g)
g
Mål protein (pr. 100g)
g
Mængde mel du har brug for (i gram)
g

Privacy Preference Center

Nødvendig

Disse cookies hjælper os med at huske brugersessionstilstand på tværs af sidevisninger

gdpr, PHPSESSID, SESS#

Marketing

Disse cookies bruges til at personalisere reklamer som vi viser til dig.

__widgetsettings, ck, drtn#, DSID, everest_g_v2, everest_session_v2, gglck, id, IDE, local_storage_support_test, mdata, r/collect, rlas3, rtn1-z, test_cookie, __widgetsettings, google_ama_config, google_ama_settings, google_experiment_mod, local_storage_support_test

Statistik

Disse cookies bruges til at spore brugerinteraktion og opdage potentielle problemer. Disse hjælper os med at forbedre vores tjenester ved at give os analytiske data omkring hvordan vores brugere bruger vores websted.

_ga, _gat, _gid, _pinterest_cm, collect, pll_language

Andet