Knækbrød med surdej – Den bedste opskrift

Sult. Du er sulten. Du vil gerne have noget med et super tilfredsstillende knas, men brødkassen har kun noget halvtørt franskbrød. Hvad kan du gøre? Knækbrød. Knækbrød er super nemt at lave og den lave hydrering i det bagte brød gør at det kan gemmes i månedsvis uden at blive dårligt. Dette er min opskrift på knækbrød med surdej.

Knækbrød er et meget simpelt fladbrød. Traditionelt laves det med rugmel og bliver ofte parret med nogen lækre kerner eller frø.

Læs mere

Nemt surdejsbrød opskrift

Mange, mange mennesker elsker surdejsbrød. At spise det er dog én ting, men at starte med at prøve at lave det selv kan være en udfordring. Ikke kun det, det kan være ret dyrt at købe alt det værktøj man skal bruge, så jeg besluttede at lave en opskrift som kun bruger værktøj som du allerede har i dit køkken. Dette er min opskrift på et nemt surdejsbrød.

Vi surdejsbagere er besatte. Med vores surdej, med vores mel, med vores værktøj og vores gadgets. Vi investerer gerne store pengesummer i de ting.

God hævning i dette nemme surdejsbrød

Denne opskrift er lavet til folk som gerne vil prøve at bage surdejsbrød, men uden at investere hele formuen i udstyr.

Det betyder at du kun har brug for værktøj som du allerede har i dit køkken: en pose højprotein mel fra supermarkedet, noget vand fra hanen og en pose fint salt.

Læs mere

Surdejsbrød med cheddar/jalapeño opskrift

Lækker smeltet ost og let syrlige og stærke chilier er en fantastisk kombination. Kom dem i et brød og du har noget så tæt på perfektion som er muligt. Det er bare så utroligt lækkert. Dette er min opskrift på surdejsbrød med cheddar og jalapeno.

Hvis du har fulgt mig et stykke tid så kender du nok min opskrift på surdejsbrød med cheddar, røget paprika og oregano.

Det er et vidunderligt brød og alle elsker det, og det blev faktisk til som en variation af dette brød. Mest fordi jeg bor i et hjem hvor ikke alle kan spise stærk mad, men nu kunne jeg ikke vente længere. Jeg ville lave min egen udgave af dette brød.

Læs mere

Pizza med surdej opskrift

Pizza er blandt verdens mest populære fastfoods, og det er ikke uden grund. Lækkert fladbrød toppet med tomat, ost og alt hvad dit gastronomiske hjerte kunne ønske. Bagt i en sindssygt varm ovn indtil skorpen er vidunderligt sprød og en smult brændt og osten er varm som lava. Dette er min opskrift på pizza med surdej.

Links til produkter i denne artikel er reklamelinks. Det betyder at hvis du klikker på dem og køber produktet så får jeg en kommission. Jeg linker kun til produkter jeg enten allerede ejer eller som er af god kvalitet. Pengene jeg tjener bruger jeg til at køre denne blog og min youtube kanal.

Jeg husker da jeg var omkring 17 år gammel. Jeg besøgte min ven Søren som arbejdede i en lokal instrumentforretning som hedder Music Key. Jeg hang ud, vi snakkede om alt muligt og vi legede med instrumenterne når der ikke var nogen kunder.

Læs mere

Bagels med surdej opskrift

Bagels er vidunderlige. Runde og skinnene. Dejlig brun skorpe og en sej krumme. Bagels er super alsidige. De kan laves med næsten alle forskellige slags korntyper og meget forskelligt pynt. Og fyldet … mulighederne er næste uudtømmelige. Dette er min opskrift på bagels med surdej.

Jeg er sikker på at du kender bagels. Første gang jeg mødte bagels var på et tidspunkt i 1999 hvor jeg kom forbi en bagelshop i Elmegade på Nørrebro som hed The Bagel Co.

Læs mere