Nemt surdejsbrød opskrift

Kommentér 2 svar

Opskrift Vurdering




Din information

  1. Thomas Svar

    Hej Sune
    Jeg er ny i surdejs verdenen.

    Det er super god og simpel opskrift!

    Jeg har prøvet et par gange nu og fulgt din opskrift, men jeg kan den “undelynme” ikke få det til at virke!

    Min surdej hæver vildt flot i glasset, den har fået mange fodringer! Jeg føler selv den del spiller..

    Men det er som om det hele glipper i det øjeblik surdejen kommer i resten af dejen – alt magi forsvinder! Dejen bliver også kælet for så vinduestricket virker også fint, men det er en tung bastant klump, og den hæver ikke. Den står slet ikke så buddinge-agtig, som jeg synes de gør i videoerne.

    Kan du på baggrund af denne sparsomme information give dit besyv til, hvor jeg fejler?

    Jeg har ca en rumtemperatur på 23 grader, men har også varmere rum i huset (26-28gr). Dette har heller ikke haft nogen effekt..

    Hvad kan være årsagen?

    Med venlig hilsen
    Thomas

  2. Anders Svar

    Hej Foodgeek,
    Allerførst min allerstørste og dybeste respekt for din passion, viden og ikke mindst dine fantastisk inspirerende og superfede beskrivelser og opskrifter på at lave noget superdejligt brød! Hvor er det dog fantastisk, at der er folk som dig der er så dedikerede og villige til at øse af deres erfaring og viden😊😊😊.

    Jeg glæder mig endnu engang (som surdejsbrødnovice) til at prøve denne opskrift. Tusind tak – og håber at du fortsat vil berige os med dine vildt inspirerende feeds.