Lækkert klassisk fransk bondebrød

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Christian Eksten Svar

    Hej. Hvorfor bruger du rismel og ikke Alm hvedemel? Mvh Christian

    • Hej Christian,

      Det er fordi rismel er glutenfrit, så når du drysser det på brødet bliver det ikke opsuget af brødet.

      Mvh.

      Sune

  2. Carsten Gottlieb Svar

    Hej Sune, når du bager med damp er det så på bageprogram hvor damp og varmluft er aktivt eller er det uden varmluft?

    Jeg har en Voss (samme som AEG og Electrolux) kombi ovn med damp men den kører kun med 25%damp som jeg forstår det.

    Har du erfaring med hæveprogram når det gælder surdejsbrød ?

    Tak for en smagfuld hjemmeside og dine vellydende videos på YouTube, Jazz går man aldrig galt med 🙂

    Hilsen Carsten

    • Tak <3

      Min ovn er en AEG, og jeg hælder 250 ml vand i bunden af ovnen. Når jeg skal bruge damp trykker jeg på en knap og så laver den damp. Der er ikke andet der kan stilles på 🙂

      Jeg har ikke brugt hæveprogram til surdejsbrød. Min gamle ovn som var en Voss havde et program, men det var 40 grader. Nok lige i overkanten for surdejsbrød.