Hjemmelavet sukkerfri chokolade

4.56 from 9 votes (9 ratings without comment)

Kommentér 10 svar

Opskrift Vurdering




Din information

  1. Helle Svar

    Hej Sune. Det lyder rigtig lækkert og jeg har snart alle ingredienser klar til at prøve din opskrift. . Men jeg forstår ikke det med at kakaosmør ikke tåler opvarmning over , var det 40 grader. Du skriver jo at man skal smelte kakaosmørret og bagefter varme det op, sammen med de øvrige ingredienser til max 50 grader? Så bliver det jo alligevel varmet for meget,? Eller hvordan?
    Vh Helle

    • Det er også noget vrøvl. Det kan sagtens tåle 50 og endda 60 grader.

      Jeg har i mellemtiden tempereret over 200 kg chokolade i hånden og var stadig ny udi det da jeg skrev denne artikel. Jeg retter lige op på det 🙂

  2. Nanna Svar

    Sune, du er simpelthen julen, hvis ikke årets mand i skysovs! Min mand har diabetes II og min definition af jul er, at der skal smovses i alt det, der er dårligt for blodsukkeret, men så faldt jeg over din opskrift!

    Min vægt kom nok til at veje lidt for meget kakao af, det blev i hvert fald en stiv klump, men det løste jeg ved at komme lidt mere kakaosmør i – og lidt mere sødemiddel. Så min chokolade er stærk i det, men eftersmagen er så lækker!

    Tak for fantastisk opskrift

  3. Joan Svar

    Hej Sune. Det må jeg prøve. Men hvor har du købt formen? 🙂

  4. Joanna Svar

    Hej Sune, tak for opskriften, den glæder jeg mig til at teste! Hvilken rolle har skummetmælkspulveret? Ved du om man kan lave chokoladen uden, eller bliver det så bare noget helt andet?
    Kh
    Joanna

    • Hej Joanna,

      Skummetmælkspulveret er til at lave det til mælkechokolade. Hvis du undlader det bliver det mørk chokolade 🙂

      KH.

      Sune

  5. Sean Svar

    Hej Sune
    Jeg vil gerne prøve sin opskrift. Men jeg vil lige dobbelttjekke: der skal 40g perfekt sød i?
    Ikke hvad der svarer til 40g sukker? Det er jo super sødt, så er lidt nervøs for at det bliver for sødt.
    På forhånd tak.
    Mvh
    Sean

    • Det passer fint til hvad man er vant til i en almindelig mælkechokolade. Hvis du hellere vil have den mørkere, start med 10 gram og smag til 🙂

  6. Hans Svar

    Hvordan kan I kalde det “sukkerfri”, når det skummetmælkspulver der anvendes indeholder over 50% sukker?