Verdens nemmeste surdejsbrød

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Cindie Rosenkilde Svar

    Kan ikke åbne linket på din dej kniv
    Vh Cindie

    • Jeg har opdateret linket til en der ikke er udsolgt 🙂

  2. Rikke Drue Svar

    Hej Sune. Hvis man kun vil lave et brød (har nemlig kun en hævekurv), kan jeg så bare halvere opskriften? 🙂
    Hilsen Rikke

  3. Simon Lundsted Hurup Svar

    Bruger du varmluft eller alm ovn?

    • Det er ikke så vigtigt når man bager i gryde/stegeso. Jeg plejer at have varmluften slået til, men får de samme resultater med eller uden ved samme temperaturer.

      Du kender din oven, så hvis den varmer ujævnt uden varmluft, så slå den til 🙂

  4. kenneth Svar

    tak for den detaljerede gennemgang. Når dejen er placeret i hævekurve i køleskab – hvor lang tid skal den hæve der ?

    • En time til at blive stiv nok til at det er nemmere at snitte brødet, men du kan sagtens gemme den der i op til 48 timer så længe dit køleskab er godt og koldt (under 4 grader).

  5. Dorte Rasmussen Svar

    Hej Sune, jeg er ny i det her univers, men rigtig spændende at følge med her. Jeg har dog 2 spørgsmål, på trods af dine gode forklaringer:
    1. Hvorfor er det rismel du bruger til at drysse hævekurvene med?
    2. Er det koldt vand du bruger til dejen, eller lunkent?
    Tak for de gode indlæg.

      1. Fordi det er glutenfrit og dermed ikke bliver “opsuget” i dejen
      2. Bare fra hanen