Hvid chokolade espresso panna cotta med mynte-/solbærgelé og mandelknas

Tags: , , , , , , ,

Kommentér 6 svar

Din information

  1. Nøj, hvor ser det godt ud! Og den dér bog røg da lige direkte ind på min ønskeliste 🙂

    • Tak, og ja, en genial lille bog som virkelig gør ting for ens kreativitet 😀

  2. Panna latte med stil!
    Gode smagskombinationer, Sune, og lækkert at du bruger solbær – et nærmest lidt overset bær.

    Dejligt at du vil være med, og thumbs up for måden du har løst udfordringen på,

    Nada//MadbloggerUdfordringen

    • Tusind tak. Virkelig et fedt initiativ med udfordringen så man tænker på en anden måde end man plejer. 😀

      • Dejligt at du synes det – jeg synes nemlig det er sundt at blive sparket kærligt bagi med jævne mellemrum!
        Så vi tager om ikke så længe en fjerde runde, ikk´?

        Kh La Cucina Nada

        • Jeg er med på det. Det har været rigtig sjovt. Kommer med min salte ret i løbet af denne uge 😀