Hvis du bruger friske jordbær så rens og pil dem. Hvis du bruger frosne så tø dem op
Blend jordbærrene til en mos
Kom mælken i en tykbundet gryde og bring til kog under omrøring. Tag gryden af varmen
Hæld sukrin i og rør til den er helt opløst
Hæld æggeblommene i og rør grundigt
Tilsæt jordbærmosen og rør til den er inkorporeret
Varm op over lav varm til masser tykner (den må ikke koge).
Hæld over i en skål gennem en si.
Smag til med citronsaft, vanilieessens og sukrin. Det er vigtigt at den ikke er syrlig, for det kommer til at træde meget igennem
Sæt ismassen på køl til den er gennemkold. Hvis du skal skynde dig kan du evt. køle isen ned med et isbad iblandet salt
Rør isen i din ismaskine ifølge instruktionerne. Sæt isen i fryseren til den har den rette konsistens. (Prøv efter en times tid). Du kan også sagtens lave isen på gammeldags manér ved at sætten den i frysen og røre i den hver halve time
Servér med et par friske jordbær. Jeg håber det smager dig