Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.67
from
6
votes
Den sunde frokost: tunsalat med skyr
En let og simpel opskrift på tunsalat lavet med skyr istedet for mayonnaise
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
5
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Ret:
Frokost
Køkken:
Dansk, Smørrebrød
Keyword:
dansk, dansk mad, klassisk dansk, tunsalat
Antal:
4
personer
Kalorier:
198
kcal
Forfatter:
Sune Trudslev
Ingredienser
1
mellem rødløg
4
syltede agurker
(nej, ikke agurkesalat)
150
g
skyr
2
spiseske
kapers
50
gram
miracle whip light
50
gram
frosne ærter
50
gram
frosne majs
1
tsk
dijonsennep
1
dåse
tun i vand
salt
peber
purløg
4
skiver
rugbrød
Sådan gør du
Skær løget i tern.
Hak de syltede agurker groft.
Hak kapers fint.
Dræn vandet fra tunen.
Kom løg, syltede agurker, kapers, skyr. miracle whip, ærter, majs, sennep og tun i en skål og rør grundigt.
Servér på ristet rugbrød med friskklippet purlåg på toppen. Jeg håber det smager dig.
Nutrition
Portioner:
1
mad
|
Kalorier:
198
kcal
|
Kulhydrater:
29
g
|
Protein:
13
g
|
Fedt:
3
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Salt:
1354
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sugar:
4
g