Tunsalat med skyr opskrift

Den sunde frokost: tunsalat med skyr

Tunsalat er en klassiske i frokostkøkkenet men den normale opskrift drukner i fuldfed mayonnaise. Det er også rigtigt lækkert, men kalorierne bliver banket helt i top. Prøv denne lækre tunsalat med skyr opskrift.

Her er mit bud på en sund udgave af denne salat der har mange proteiner og ikke særlig meget fedt. Den mætter og smager himmelsk.

Den er fantastisk både i madpakken og til en lækker frokost med venner.

Du kan selvfølgelig sagtens spise den på et normalt stykke franskbrød eller rugbrød, men jeg synes det giver den helt perfekte kombination at servere den på et stykke ristet rugbrød.

Hvis du vil tage denne opskrift til en højere niveau kan du f.eks. bage dit eget rugbrød.

Del gerne på social medier

Denne er min opskrift på tunsalat med skyr. Jeg håber du vil prøve at lave den. Hvis du laver den og poster den på Instagram må du rigtigt gerne tagge mig som @foodgeek.dk så jeg kan se det. Det vil gøre mig rigtigt glad.

tunsalat med skyr opskrift

Den sunde frokost: tunsalat med skyr

Ret: Frokost
Køkken: Dansk, Smørrebrød
Keyword: dansk, dansk mad, klassisk dansk, tunsalat
Prep: 5 minutter
Cook: 5 minutter
Total: 10 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 198kcal
Forfatter: Sune Trudslev
Næringsindhold
Den sunde frokost: tunsalat med skyr
Per portion (1 mad)
Kalorier 198 Kalorier fra fedt 27
% Daily Value*
Fedt 3g5%
Mættet fedt 1g6%
Salt 1354mg59%
Kulhydrater 29g10%
Fiber 6g25%
Sugar 4g4%
Protein 13g26%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
En let og simpel opskrift på tunsalat lavet med skyr istedet for mayonnaise 
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser

  • 1 mellem rødløg
  • 4 syltede agurker (nej, ikke agurkesalat)
  • 150 g skyr
  • 2 spsk kapers
  • 50 gram miracle whip light
  • 50 gram frosne ærter
  • 50 gram frosne majs
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 dåse tun i vand
  • salt
  • peber
  • purløg
  • 4 skiver rugbrød

Sådan gør du

  • Skær løget i tern.
  • Hak de syltede agurker groft.
  • Hak kapers fint.
  • Dræn vandet fra tunen.
  • Kom løg, syltede agurker, kapers, skyr. miracle whip, ærter, majs, sennep og tun i en skål og rør grundigt.
  • Servér på ristet rugbrød med friskklippet purlåg på toppen. Jeg håber det smager dig.
Tags: , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Lena Pilekvist Svar

    @Sune Trudslev , der er bare ingen skyr i din opskrift, sådan som du ellers skriver??? Det må da vær en fejl?

    • Hej, den må være forsvundet da jeg konverterede fra en opskriften til det nye format.

      Den er tilføjet igen 🙂