Pølse carbonara med hjemmelavet hvidhvede fettuccine
En lækker simpel hjemmelavet carbonara med hjemmelavet fuldkornspasta og bacon og pølser
Prep Time30 minutesmins
Cook Time15 minutesmins
Total Time45 minutesmins
Course: Aftensmad
Cuisine: Italiensk
Keyword: bacon, carbonara, italiensk, pølse
Servings: 4portioner
Calories: 802kcal
Author: Sune Trudslev
Ingredients
Pastadej
4æg
300gramhvidhvede mel
salt
Carbonara
6pølser
100grambacontern
4æggeblommer
25grampersille, frisk
50gramParmigiano-Reggianoeller parmesan
200gramfrosne ærter
salt
friskkværnet peber
Instructions
Lav pastaen
Bland æg, et drys salt og hvidehvede mel til en dej og ælt grundigt
Del dejen i 4 lige store stykker
Rul dejen ud enkeltvis til meget tynd og skær ud i ca. 0.5 cm brede stykker. Dejen skal rulles så tyndt som overhovedet muligt. Hvis du har en pasta maskine, så synes jeg bestemt at du skal bruge den
Lav carbonara
Bland æggeblommer, salt, friskkværnet peber, hakket persille og halvdelen af osten sammen og stil til side
Skær pølserne omkring 2 cm store stykker
Hvis du skærer fra en hel bacon så skær den i tern
Varm en pande til middel varme og brun pølserne og baconen
Fyld en gryde med vand og salt og sæt på komfuret på høj varme
Når vandet koger så læg pasten i og kog en 3-4 minutter til det er færdig
Reservér omkring en deciliter vand, til hvis saucen bliver for tyk
Hæld vandet fra pastaen og hæld æggemassen ned i gryden og rør godt rundt så alt pastaen bliver dækket af æggemasse. Kom ærter i og rør rundt. Tilsæt evt. pastakogevand hvis saucen er for tyk
Kom pastaen i fire skåle og top med pølse-og baconmix
Fordel resten af parmasanen over pastaen og servér straks
Det er så min udgave at en pølse carbonara med hjemmelavet hvidhvede pasta. Jeg håber det smager dig