Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
4.72
from
7
votes
Bananpandekager
Hvis du har et par godt brune bananer liggende er dette en fantastisk opskrift så de ikke går til spilde
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Course:
Morgenmad, Snack
Cuisine:
Amerikansk
Keyword:
amerikanske pandekager, bananpandekager, pancakes, pandekager
Servings:
12
små pandekager
Calories:
74
kcal
Author:
Sune Trudslev
Ingredients
2
modne banener, moset
240
gram
mælk
1
æg
140
gram
hvedemel
2
teske
bagepulver
¼
teske
fint salt
Instructions
Kom bananerne op i en skål og mos dem grundigt med en gaffel
Tilsæt mælk og æg og rør rundt til det hele er kombineret
I en anden skål kom mel, salt og bagepulver. Bland det grundigt og tilsæt de våde ingredienser
Bland det helel til at alt er kombineret. Du skal ikke røre for meget
Varm en stor stegepande op til middelhøj varme. Smelt en smule smør på panden
Kom ca. ½ dl. dej på panden, jeg kunne have to pandekager på min pande
Når pandekagen har en masse bobler på oversiden er den klar til at blive vendt, giv den herefter ½-1 minut på den anden side
Tag herefter pandekagerne af panden og stil oven på hinanden på en tallerken. Smelt en lille klat smør mere og bag resten af pandekagerne
Dette er den ultimative bananpandekager opskrift
Servér varm med en fantastisk canadisk ahornsirup. Jeg håber de smager dig
Notes
Hvis du elsker smør, så kom en lille klat mellem hver når du laver stakken. Mmmh.
Nutrition
Serving:
1
pandekage
|
Calories:
74
kcal
|
Carbohydrates:
14
g
|
Protein:
2
g
|
Sodium:
63
mg
|
Sugar:
3
g