Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
4.71
from
17
votes
Ungarnsk gullash i Crock-Pot
Vinter er tid til simremad, og jeg må sige at det er virkelig noget jeg elsker. En ret som har stået og simret i timevis og gået blob-blob-blob. Mums.
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
5
hours
hrs
Total Time
5
hours
hrs
20
minutes
mins
Course:
Aftensmad
Cuisine:
Ungarnsk
Keyword:
gullash, simremad, ungarnsk
Servings:
6
portioner
Calories:
341
kcal
Author:
Sune Trudslev
Ingredients
700
gram
okseklump
6
store gulerødder
400
gram
kartofler
500
gram
champignon
1000
gram
oksebouillon
3
store løg
4
fed
hvidløg, knust
3
spiseske
tomatpuré
3
spiseske
sød paprika
3
spiseske
Worcestershire sauce
Jeg foretrækker Lea & Perrins
2
spiseske
sukker
2
spiseske
Colman's mustard powder
3
spiseske
majsstivelse
Instructions
Skær okseklumpen i mundrette tern
Varm en pande og kom olivenolie på
Når olien er varm så kom kødet på. Krydr med salt og hæld paprikaen over og brun kødet
Overfør kødet til Crock-Pot’en
Skær løgene i tern og skræl hvidløgene
Hæld mere olie på panden og steg løg og knust hvidløg ved medium varm til det klart men ikke brunet
Hæld blandingen i Crock-Pot’en
Tilsæt sukker, Coleman’s Mustard Powder og Worcestershire sauce til Crock-Pot'en
Tilsæt bullion i Crock-Pot'en
Udrør majsstivelsen i en smule vand og tilsæt og hæld i Crock-Pot'en
Tilsæt tomatpuréen til Crock-Pot'en
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver og kom i Crock-Pot'en
Skær kartoflerne i kvarte (lad skrællen sidde på for vitaminernes skyld) og læg i Crock-Pot'en
Skær champignonerne i skiver og læg i Crock-Pot'en
Rør godt rundt
Tænd Crock-Pot’en på høj og sæt timeren til 5 timer (hvis du har én med timer)
Når de fem timer er gået skal du smage til med salt og peber og farv evt. med kulør (hvis du ikke er kulørforskrækket)
Servér med f.eks. kartoffelmos, kogte ris eller bare noget godt madbrød
Så nemt er det at lave ungarnsk gullash i en Crock-Pot. Jeg håber det smager dig
Nutrition
Serving:
1
portion
|
Calories:
341
kcal
|
Carbohydrates:
34
g
|
Protein:
34
g
|
Fat:
8
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Sodium:
829
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sugar:
12
g