Udskriv
5 fra 1 stemme

Bourbon pecan pie

Bourbon pecan pie er en Amerikansk specialitet fra Sydstarterne i USA. Blandingen af lækre smøragtige nødder, brun farin og en totalt flaky pie crust har du den perfekte dessert som alle vil elske.
Forb. tid5 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid40 min
Ret: Dessert
Køkken: Amerikansk
Antal: 8 stykker
Kalorier: 360kcal
Forfatter: Sune Trudslev

Ingredienser

  • 100 gram sukker
  • 70 gram brun farin
  • 160 gram lys sirup
  • 3 spsk smør, smeltet
  • 225 gram pekannødder
  • 3 æg
  • 2 spsk bourbon
  • en forbagt pie crust

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190°C
  • Bland sukker, brun farin og smør i en skål. Rør æg, sirup og bourbon i blandingen
  • Fold pecan nødderne i blandingen og hæld blandingen i pie crust'en
  • Bag i ovnen i 10 minutter. Skru varmen ned til 175°C. Bag i 25 minutter mere
  • Afkøl helt før serveringen
  • Servér med flødeskum eller en kugle god vaniljeis på toppen

Nutrition

Portioner: 1stykke pie | Kalorier: 360kcal | Kulhydrater: 53g | Protein: 4g | Fedt: 13g | Mættet fedt: 7g | Cholesterol: 61mg | Salt: 282mg | Potassium: 34mg | Sugar: 37g | A-vitamin: 1.8% | Kalcium: 1.9% | Jern: 1.9%