Print Recipe
5 from 1 vote

Bourbon pecan pie

Bourbon pecan pie er en Amerikansk specialitet fra Sydstarterne i USA. Blandingen af lækre smøragtige nødder, brun farin og en totalt flaky pie crust har du den perfekte dessert som alle vil elske.
Prep Time5 mins
Cook Time35 mins
Total Time40 mins
Course: Dessert
Cuisine: Amerikansk
Keyword: amerikansk, bourbon, pecan pie, sydstatsmad
Servings: 8 stykker
Calories: 360kcal
Author: Sune Trudslev

Ingredients

  • 100 gram sukker
  • 70 gram brun farin
  • 160 gram lys sirup
  • 3 spsk smør, smeltet
  • 225 gram pekannødder
  • 3 æg
  • 2 spsk bourbon
  • en forbagt pie crust

Instructions

  • Opvarm ovnen til 190°C
  • Bland sukker, brun farin og smør i en skål. Rør æg, sirup og bourbon i blandingen
  • Fold pecan nødderne i blandingen og hæld blandingen i pie crust'en
  • Bag i ovnen i 10 minutter. Skru varmen ned til 175°C. Bag i 25 minutter mere
  • Afkøl helt før serveringen
  • Servér med flødeskum eller en kugle god vaniljeis på toppen

Nutrition

Serving: 1stykke pie | Calories: 360kcal | Carbohydrates: 53g | Protein: 4g | Fat: 13g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 61mg | Sodium: 282mg | Potassium: 34mg | Sugar: 37g | Vitamin A: 1.8% | Calcium: 1.9% | Iron: 1.9%