Tilbered triple cooked chips ifølge opskriften. Lad dem blive i fryseren efter anden tilberedning
Varm dit sousvide setup op til 58.5 grader
Vakuumpak bøfferne i hver deres pose med 1 spiseske olivenolie og en kvist rosmarin
Kom bøfferne i sousvide maskinens stativ hvis du har sådan et, hvis ikke skal du bruge noget til at få bøfferne under vandet
Læg bøfferne i karret
Lad bøfferne tilberede i ca. 2 timer
I mellemtiden så lave salaten. Skær tomaterne i halv, skær basilikummen i strimler, skræl agurken og skær i tern, skær forårsløgenene i tynde skiver
Bland hele salaten, krydr med salt og peber, og kom olivenolie og balsamico i og bland det hele godt
Ca. 10 mintutter før at bøfferne er færdige, sæt en grillpande over og varm den op så højt som overhoved muligt. Tænd også for din friteuse på 190 grader. Hvis du bruger en gryde, så sæt den på og varm den op til 190 grader
Tilbered dine pommes frites og når der ca. er 1 minut igen, så kom bøfferne på panden, krydr med salt og peber på begge sider og steg 30 sekunder på hver side
Tag pommes frites ud af olien og læg dem på køkkenrulle. Drys med salt
Servér med det samme. Så nemt er det er at lave sousvide steak