Lav den ultimative pizza derhjemme. Den kan sagtens blive lige så god som hos den allerbedste pizzamand du kan finde og det er ikke spor svært, bare du tager dig tiden til det
Tilsæt alle de tørre ingredienser til din røreskål: mel, salt, agavesirup, tørgær og bageenzymer
Rør det med spaden i ca. 1 minut
Skift til dejkrogen og tilsæt vandet lidt efter lidt. Hvis melet sidder op af kantens sider, så sluk lige for maskinen og skub det ned med en dejskraber og start igen
Når dej har samlet sig så kør maskinen i ca. 5 minutter
Stop maskinen og lad dejen hvile i ca. 5 minutter og ælt herefter videre i 5 minutter
Kom dejen op i en skål og forsegl den med husholdningsfilm og lad den hæve i 1 time
Kom mel på bordet. Tag dejen ud af skålen
Fold dejen ind over sig selv som en konvolut
Vend dejen om. Skub dejen fra kanten op i bunden og drej den rundt med uret. Fortsæt indtil at dejen er helt udspændt på overfladen
Smør skålen med olie og kør dejen rundt så den er helt dækket af olie
Forsegl skålen med husholdningsfilm og lad dejen hæve i 20 timer ved stuetemperatur
Lav tomatsaucen
Hæld indholdet af en dåse tomater i en lille gryde
Hak tomaten fint med en stavblender
Lad tomaterne simre over lav varme en halv times tid
Smag til med salt
Lav pizzaerne
Kom mel på bordet. Tag dejen ud af skålen og læg på bordet
Skær dejen i 4 lige store stykker
Form hvert stykke til en kugle
Stil til hævning i 1½ til 2 timer under husholdningsfilm
Når der er en time til at dejen er færdighævet så læg din pizzasten i ovnen på en bagerist. Den skal være så højt oppe som muligt så du stadig har plads til din stegepande
Tænd ovnen på så høj temperatur som muligt. Jo højere jo bedre
Mens dejen hæver færdig kan du gøre alt der skal oven på pizzaerne klar
Når du er klar til at lave pizzaerne, så tænd for grillen i din ovn
Sæt din stegepande på varmen og varm den op
Tag en dejkugle og form til en cirkel, tag den op og stræk den med dine knyttede nævner (eller brug evt. en kagerulle)
Læg dejen på panden
Tjek bunden når du begynder af få små brune pletter på bunden kan du fortsætte
Hæld tomatsauce på og forsæt med de andre ingredienser og afslut med en smule olivenolie
Når pizzaen har været på panden i ca. 4 minutter, så tag hele panden (husk en grillhandske) og sæt i ovnen
Steg den til den er gylden, kanten puffet op, osten smeltet og den er helt færdig. Hos mig tog det ca. 4 minutter
Så let er det at lave perfekt hjemmelavet pizza. Jeg håber du er i pizzahimlen