Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
5
from 1 vote
Tandoori kyllingeburger
Indisk mad kombineret med burgere. Det er frisk, det er lidt stærkt og det er fabelagtigt
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Fusion, Indisk
Keyword:
amerikansk, burger, fusion, indisk
Antal:
4
burgere
Kalorier:
511
kcal
Forfatter:
Sune Trudslev
Ingredienser
Raita yogurtdip
120
gram
yogurt naturel
½
agurk
et par grene frisk koriander
1
forårsløg
½
tsk
stødt koriander
½
tsk
stødt spidskommen
½
tsk
salt
Marinade
80
gram
yogurt naturel
1
spiseske
citronsaft
1
spiseske
olie
2
spiseske
tandoori krydderi
3
fed
hvidløg, knust
2
spiseske
frisk koriander, hakket fint
2
spiseske
frisk ingefær, hakket fint
liquid smoke
Hvis du ikke griller
Burgere
4
kyllingebryst
4
små naanbrød
eller 2 store
8
cherrytomater
½
agurk
1
salatblanding
Jeg brugte en nordisk coleslaw fra Føtex
frisk koriander, til pynt
friske chilier, til pynt
Sådan gør du
Lav raita
Halvér agurken på langs og fjern kernene. Skær den i små tern
Hak koriander og forårsløg fint
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt
Stil på køl til du skal bruge det
Marinér kødet
Rør alle ingredienserne til marianden sammen
Kom de kyllingebryst og mariande i en forseglbar pose og fordel marianden godt. Læg i køleskaber. Midst 30 minutter men gerne til dagen efter
Lav burgerne
Varm ovnen op til 200°C
Skær tomaterne i halve. Halvér agurken og fjern kernerne og skær i tern
Varm en pande eller grillen op til høj varme og steg kyllingen ca. 5 minutter på hver siden til den er færdig
Skær de friske chili i tynde skiver
Varm naanbrød i ovnen
Servér tandoori kylling på naanbrød. Pynt med agurk, tomat, raita, chili og koriander
Nutrition
Portioner:
1
burger
|
Kalorier:
511
kcal
|
Kulhydrater:
37
g
|
Protein:
50
g
|
Fedt:
15
g
|
Mættet fedt:
3
g
|
Salt:
985
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
7
g