Gullash opskrift

Ungarnsk gullash i Crock-Pot

Tags: , , , , ,

Kommentér 13 svar

Opskrift Vurdering




Din information

  1. Mette Olsen Svar

    Hvornår skal colemanns senepspulver, Lea perrins worcestershiresauce og skrin gold i retten?

    • De kan som sådan komme i når som helst, før du tænder for crock pot’en. Jeg har opdateret opskriften 🙂

  2. Mette-Marie Svar

    Virkelig lækkert! Tak!

    • Velbekomme. Jeg er glad for at du kan lide det 🙂

  3. Pingback: Surdejsbrød med cheddar opskrift - sprødt og luftigt - Foodgeek

  4. Sabrina Svar

    Du skriver der skal 1000 g oksebouillon i ? Hvad hvis man har tern ? Hvor mange skal der i ? Og hvor meget vand?

  5. Jacob Melin Svar

    Hej Sune. Jeg vil gerne prøve at lave din opskrift som det første i min nye crockpot. Kan du forklare bouillonkonceptet – 1000 gram? Er det knorrterninger og 1 liter vand, flydende bouillon (hvoraf jeg næppe fatter konceptet med blandingsforhold, er det kraft jeg selv har kogt af ben (sker ikke).

    Skal crockpotten stå på den lave eller høje temperatur?

    mvh
    Jacob

    • Du kan bruge en liter flydende bouillon eller lave bouillon med terninger. Med Knorr er det 2 terninger til 1 liter vand 🙂

  6. Jacob Melin Svar

    Jeg har prøvet at lave det fuldstændig efter opskriften. Jeg brugte to fond du chef oksesplattere.
    Hos mig blev det meget vandet og smagløst, meget ulig det billede du har. Hvordan kan det være?

  7. Gullasch Svar

    Jeg har samme oplevelse som Jacob Melin, har fulgt opskriften til punkt og prikke men resultatet var smagsløst, vandet og lignede hellere ikke det på billedet.

  8. Knud Larsen Svar

    Hej
    kan man lave retten i en crock pot expres