Hjemmelavet sukkerfri ketchup

Skriv et svar til Hanne Annuller svar

Opskrift Vurdering




Din information

  1. Hanne Svar

    Det er en superdejlig ketchup. Jeg købte godt nok ikke de fine tomater. jeg synes det er for dyrt – ikke mindst, når fragten skal lægges oveni. Lige da jeg havde lavet det, var det alt for sød og det var et rent held, at jeg ikke smed det væk. Men en uge efter, hvor jeg smagte igen, var det super godt. Jeg var i tvivl om, hvor meget blegselleri, der skulle i. En hel syntes jeg var meget, så jeg tog 1 stængel, men hvad var tanken egentlig. Jeg skal nemlig i gang med en ny portion.

    • Jeg er glad for at du kan lide den. Den er sådan både sød og lidt syrlig og det kan jeg godt lide 🙂

      Fragten er dyr, men de er ikke så dyre per styk, så jeg plejer at gå sammen med nogen tomatentusiaster jeg kender, og så køber jeg selv 2 hele kasser. De kan jo holde sig lang tid, og de smager så godt at jeg bruger dem ofte 🙂 Nogen gange smider vi også lidt Caputo Tipo 00 mel med oveni.

      Der menes én stængel. Jeg har opdateret ingredienserne så det ikke kan misforstås 🙂

  2. Pingback: Hjemmelavet Heinz ketchup opskrift - det smager fantastisk - Foodgeek

  3. Pingback: Tomatpulver opskrift - en lille umamibooster genéstreg - Foodgeek