fbpx

Sandwichbrød med surdej opskrift

Skriv et svar til Sune Trudslev Annuller svar

Opskrift Vurdering




Din information

  1. Jakob Hedeager Valentin Svar

    Jeg fulgte din opskrift men da den skulle formes var dejen så klistret at den faktisk ikke kunne formes og derfor kom direkte i 2 forme. Har du en ide til hvad der kan være gået galt?

    • Det lyder til at den muligvis er overfermenteret. Du har lavet en for lang hævning.

  2. Birthe Poulsem Svar

    Jeg har med stort held lavet sandwich-brødet i dag. Smager super godt😋 og ligner næsten dit😁.
    Har ingen form med låg men lagde blot et stykke dobbelt alufolie over. Det virker også.

    • Dejligt 🙂 Jeg er glad for at du har succes med det 🙂

  3. Dennis Eliasen Svar

    Hej Sune. Tak for opskriften 👍 er det i midten af ovnen der bages? Synes mine blev lidt for mørke i overdelen , men jeg nåede at redde dem ved at dække dem til inden de blev helt forkullet 👌 måske min ovn ikke er helt ok🤔
    Men for dælen de er lækre👍har forsøgt med mange andre opskrifter på toastbrød men ingen var bedre end dem man kan købe efter vores smag.
    Tak for deling 🙏
    Mvh Dennis

    • Ja, midten af ovnen. Jeg lægger også et stykke stanniol over hvis det bliver for mørkt.

  4. Gert Salzer Svar

    Er det muligt at stille på køl natten over efter fermentering? .. jeg har af tidsmæssige årsager brug for at flekse lidt på tidsplanen

  5. Gitte Svar

    Hej Sune, kan dette brød koldhæve i formene og så bages dagen efter? Hvor længe holder det sig frisk?

  6. Ole Svar

    Hej Sune,

    Opskriften ser spændende ud, men angående din autolyse:
    Når man laver en autolyse, blandes kun mel og vand.

    Saltet må ikke tilsættes dejen på dette stadie, da det øger binding af vand til gluten, hvorved gluten-netværket strammes og udviklingen af det gode gluten-netværk hæmmes

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.