Hokkaido mælkebrød

Skriv et svar til Sune Trudslev Annuller svar

Opskrift Vurdering




Din information

  1. Pingback: Panettone med surdej opskrift - klar på 24 timer - Foodgeek

  2. charnette kristensen Svar

    Kan man lave det uden skummetmælkspulver..? Hvad er det at pulveret gør ved dejen?
    Mvh Charnette

    • Hej Charnette,

      Det hjælper med bruningen af dejen. Du kan godt undvære det, men så bliver brødet nok lidt lysere 🙂

  3. Malene Sandegaard Jensen Svar

    Hej, hvis nu jeg vil koldhæve dejen, hvordan vil du så gøre det? Jeg tænker umiddelbart at bruge hvad der svarer til 10g gær også lade den hæve i formen? Vh
    Malene

  4. Marianne Svar

    Hvornår tilsættes piskefløden ? Og hvad er resten af ægget-det er 25 g æg og man bruger kun 25 g

  5. Caroline Svar

    Hej

    Du skal måske lige læse din opskrift igennem igen, der står ikke hvornår man skal putte hverken gær eller piskefløde i. Man kan som læser hurtig glemme det. Og der kom derfor intet piskefløde i mim dej:( og gæren kom først i da jeg æltede den 🙁

  6. Mikkel Svar

    Hvornår skal fløden i? Og hvor mange æg er 25 gram æg? og hvordan med gæren? Og skal der slet ikke smør i dejen?