Hjemmelavet sukkerfri rødkål

Jeg er godt og grundigt i gang med at arbejde mig igennem tilbehør til kød i sundere udgaver. Denne gang er det klassisk hjemmelavet sukkerfri rødkål.

Lige når det gælder rødkål er jeg ret konservativ. Ikke noget med kanel eller andre kraftigt smagende krydderier, men sukkeret er selvfølgelig erstattet med sukrin så der ikke er nogen kalorier og blodsukker påvirkning fra sukkeret.

ingredienser 1 portioner

  • Rødkål 1.5 kg
  • Oliven olie
  • Rødvinseddike 200 ml
  • ISIS Solbærsaft (færdigblandet) 400 ml
  • Sukrin
  • Salt
  1. Snit rødkålen fint.Snittet frisk rødkål til sukkerfri rødkål
  2. Varm en gryde op, når den er varm så kom olie i.
  3. Steg rødkålen i olien.Stegt rødkål til sukkerfri rødkål
  4. Tilsæt rødvinseddiken og kog op.Tilsæt rødvinseddike til sukkerfri rødkål
  5. Tilsæt saften og et drys salt.Tilsæt sukkerfri saft til sukkerfri rødkål
  6. Lad simre under låg i 1½ time.
  7. Smag til med salt, sukrin og rødvinseddike. Jeg brugte omkring 100g sukrin, men det var et spørgsmål om smag, så det blev ikke målt. Brug dine smagsløg. 🙂
  8. Kom på skoldede, atamon skyllede glas og opbevar i køleskabet. Så nemt er det at lave hjemmelavet sukkerfri rødkål.Færdig sukkerfri rødkål

Jeg er vild med mad, kager, snacks og alt indimellem. Jeg elsker at lave masser af forsøg og finde den bedst mulige opskrift, så du ikke behøver at gøre det.

Tags: , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.