Hjemmelavet chiliolie

Hjemmelavet chiliolie er en genial lille ting at have i køleskabet. Man kan stege i det for at give et lille ekstra pift eller hælde det direkte ud over sin ret eller sin salat hvis der skal lidt varme til.

Det bedste er at det ikke tager mere end et par minutter at kaste sammen, så hvad sidder du her og læser for? Hiv en gryde frem og start 😉

ingredienser 1 portioner

  • Rapsoilie 450 ml
  • Tørrede chilier Jeg brugte 2 alm. røde og 2 birds eye som jeg selv har tørret ml
  • Chiliflager 15 g
  1. Hæld olie, tørret chili og chiliflager i en gryde._MG_9157
  2. Varm op til medium varme og lade dem simre i et par minutter. Pas på at det ikke brænder på.
  3. Hæld på en steriliseret flaske og gem det i køleskabet._MG_9159
  4. Den kunne næsten ikke være simplere at lave hjemmelavet chiliolie, men det er super at have stående, og hvorfor betale 50 kr for en lille bitte flaske i supermarkedet når du kan lave det for 10 kr selv?chili-oil-square

Den kan holde sig et par uger og skal opbevares i køleskabet!

Tags: , , ,

Comment 0 Replies

Your Information